JamofGypsyS op WCEDe stichting Wehls Cross Event gaat de draad oppakken waar de Daverijs Motorcross Wehl gebleven is. Na 25 jaar heeft de Vereniging Daverijs Motorcross besloten te stoppen met organiseren van het cross evenement. Een groep Wehlse vrijwilligers wilde het niet laten gebeuren dat dit mooie evenement er niet meer zou zijn en heeft daarom de stichting Wehls Cross Event opgericht om dit evenement opnieuw te laten plaatsvinden. het Wehls Cross Event dat zal plaatsvinden op 22, 23 en 24 augustus 2014.

Naast twee dagen met spannende motorcross wedstrijden worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Het uitgangspunt van de organisatie is om zowel jong als oud een weekend te bezorgen waar met veel plezier op terug gekeken kan worden.

Op zaterdagochtend zal er gestart worden met de vrije trainingen waarna aansluitend de kwalificatiewedstrijden plaatsvinden. Tijdens de kwalificatiewedstrijden zullen de coureurs strijden om de startpositie op zondag.  Als afsluiter van de zaterdag zal de eerste manche van de Wehlse klasse worden verreden, in deze klasse doen tegenwoordig circa 30 Wehlenaren mee!

De zondag begint rond 09:00 uur met de vrije trainingen per klasse. Deze dag staat verder in het teken van spannende wedstrijden waarbij per klasse twee manches worden verreden. Het drukke wedstrijdprogramma wordt afgesloten met de Super finale, deze klasse is uitsluitend voor de beste rijders per klasse en wordt bepaald door de totaaluitslagen van de zondag.