Vierde editie Bier Preuvenement Zevenaar krijgt nieuwe look!!!

De vierde editie van het Bier Preuvenement in Zevenaar krijgt een nieuwe look! Dit jaar slaan Ka&Zo Party Service en Feestkoning de handen ineen om het Bier Preuvenement Zevenaar te organiseren. Door de samenwerking zal het Bier Preuvenement een professionelere uitstraling krijgen. Op zondag 11 juni zal het Raadhuisplein in Zevenaar van 13:00 uur tot 19:00 uur bruisen van de aanwezige bierbrouwerijen en bezoekers.
Ka&Zo Party Service verzorgt de inrichting en aankleding van feesten en evenementen op locatie. De eigenaresse, Karin Hoefnagels, is drie jaar geleden gestart met het organiseren van het Bier Preuvenement op het Raadhuisplein. Al na het eerste jaar bleek het evenement een succes, met ruim 1000 bezoekers.
Dit jaar gaat Karin de samenwerking aan met Feestkoning. Feestkoning is een evenementenbureau uit Zevenaar dat zich succesvol heeft ontwikkeld op het gebied van het creƫren van beleving en sfeer op evenementen. Het evenementenbureau organiseert evenementen en faciliteert daarin de verkoop van F&B, decor, cocktails en meer! Door deze samenwerking zal het Bier Preuvenement een professionelere uitstraling krijgen. Het evenement zal een ambachtelijke en industriƫle look weergeven. De bierbrouwerijen kenmerken zich door een identieke uitstraling en er wordt gezorgd voor meer beleving! Als bezoeker kunt u stemmen voor het beste biertje van het Bier Preuvenement Zevenaar 2017.